Waarom de keuze voor Salou?

Mijn eerste keer alleen op vakantie, na jarenlang gezellig samen met mijn ouders weggeweest te zijn, naar o.a. Duitsland.
Maar waar zal ik deze zomer dan naar toe gaan?

De keuze is gevallen op Salou aan de Costa Daurada in Spanje.
Maar waarom is mijn keuze eigenlijk op deze plaats gevallen?

De reden om eens lekker naar de Spaanse costa’s te gaan heeft vooral te maken met de geweldig leuke Nederlandse film “Costa”, welke in 2001 uit kwam. Het verhaal gaat over proppers aan de Spaanse kust.

Maar ook televisieseries als “Hete Kussen Uit Salou”, “Door ‘t Lint”, “Life’s A Beach” en “‘t Is Hier Fantastisch”, welke de afgelopen jaren op tv geweest zijn, spelen hierbij een rol. Door deze series werd Salou de Party hoofdstad voor jongeren. En dat wil ik toch graag zelf ook eens meemaken.

Meer over deze tv series is hier te vinden: http://salou.tv/salou.tv/Studio_Salou.html (Youtube)

Ook het feit dat het geweldig vette pretpark Universal PortAventura vlakbij Salou ligt en dat er de mogelijkheid bestaat om een excursie te maken naar Barcelona, heeft mij over de streep getrokken.

De beslissing dat het Salou gaat worden komende zomer staat nu al vast, maar ik moet nog wel beslissen welke periode het gaat worden komende zomer en waar ik wil verblijven, camping, appartement etc.

Reacties zijn gesloten.